Over ons 2017-01-25T12:55:42+01:00

The Mighty Mug by DEAM BV

DEAM BV is een jonge frisse onderneming gespecialiseerd in enerzijds geschenken/goodies met een grote toegevoegde waarde en anderzijds drukwerk anno 2015.

Sinds 2000 hebben wij ons netwerk en kennis continue uitgebreid waarbij de focus ligt op het leveren van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Een mooi en aantrekkelijk assortiment waarmee u zich onderscheidt bij uw klanten.

Noviteiten, patenten waarmee u zich kunt identificeren en waarmee u scoort binnen uw doelgroep. Ons team is dagelijks bezig met het doorontwikkelen van dit proces om u en ons nog succesvoller te laten zijn.

The Mighty Mug is een goed voorbeeld hiervan. Sinds 2014 mag DEAM BV zich met trots de handelsagent noemen van dit merk binnen de retail- en b-t-b markt van Nederland. De oorsprong van dit merk ligt in Amerika. Het merk The Mighty Mug staat voor jong, dynamisch, innovatief en uniek. De afgelopen jaren hebben zij een aanzienlijk marktaandeel veroverd met hun gepatenteerd vacuümsysteem.

Uit het complete assortiment hebben wij gekozen om de markt te penetreren met The Mighty Mug Solo en vanuit hier de markt verder te ontwikkelen. Een kleine toegankelijk travel mug met een inhoud van 0,32 liter, past onder bijna alle single koffiezetapparaten, BPA free, lekdicht d.m.v. de silicone afsluiting, dubbelwandig, houdt drank gemiddeld 3 uur verwarmd en gemiddeld 8 uur gekoeld.

Kortom een nieuw revolutionair product binnen de Nederlandse markt waar tot op heden nog geen alternatief voor is. Wij doen er alles aan om met aantrekkelijke voorwaarden, hoge service en ondersteuning het voor u zo aangenaam mogelijk te maken om succes te behalen met The Mighty Mug.

Mocht u meer willen weten, twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen!